harce

harce 1. «swawolna zabawa» 2. «popisy zręczności i gonitwy w jeździe konnej» 3. «sz»

tydzień wegetarianizmu

4 Komentarze

jakiś czas temu skończył się tydzień wege organizowany w tej chwili przez fundację viva, postanowiłem się jakoś dołączyć do jego obchodów i miałem nawet plan. jak na prawdziwego internautę przystało planowałem wzmożony ekshibicjonizm.

plan:
przez tydzień, będę codziennie publikował co w ciągu ostatnich 24h jadłem – celem jest pokazanie co przeciętny odżywiający się niezdrowo wegetarianin jada..

realia:
jestem za leniwy i ostatnio pod koniec dnia za często nie nadawałem się do publikowania czegokolwiek, tak więc o ile (w większości) dokumentowałem posiłki to przez pierwsze dwa dni nic nie wrzuciłem (z tym postem też się nie śpieszyłem zresztą) tak więc całość pójdzie razem teraz,
no ale na przyszły rok proponuje wszystkim wege-blogerom, w tym świeżo upieczonym, wspólny tygodniowy gastro-ekshibicjonizm (a rok później przebijemy koleżankę Olę aka kuchareczkę)


nie wszystkie posiłki, ale też nie było ich wiele więcej, większość mojego autorstwa, z paroma wybitnymi wyjątkami autorstwa mojej współlokatorki (vide np. barszcz czy łazanki które się nie załapały), trzeba też zaznaczyć że brak chociaż jednej pizzy jest przekłamaniem jeśli chodzi o moją dietę

Reklamy

Written by harce

23 Maj, 2009 @ 12:49

Napisane w pomysły, środowisko

Tagged with ,

Komentarze 4

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ta ostatnia smakowicie prezentująca się potrawa, cóż to?
    Mniam :)

    jah

    23 Maj, 2009 at 14:53

  2. improwizowany faszerowany bakłażan zapieczony z serem, na puszka.pl są jakieś przepisy ale wbrew pozorom jest to potrawa dość wyrozumiała jeśli chodzi o skład…
    …tylko warto się upewnić że sam bakłażan już doszedł (szczególnie jeśli piekarnik ma palniki tylko na górze) niechcący można kogoś uraczyć na wpół surowym bakłażanem ze spalonym serem (fail)

    harce

    23 Maj, 2009 at 15:15

  3. to jest jakis skandal
    wszyscy wiedza, ze gdybys mieszkal sam bylbys wielka pizza :)

    monster

    24 Maj, 2009 at 11:25

  4. Jaki wypasiony talerz! Zachwyt.
    Swoja droga, kasza zawsze najlepsza.

    Ricardo

    30 Maj, 2009 at 21:41


Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: